НовиниУкраїна готується до Євробаскету-2015. Охорону довірять професіоналам.

6091668e2f

Після грандіозного футбольного турніру Євро - 2012 Київ готується до чергового не менше масштабного заходу - Євробаскету -2015.

Нагадаємо, право на проведення Євробаскету - 2015 Україна отримала в грудні 2011 року. Турнір запланований на вересень 2015 року. У змаганнях, які пройдуть в шести українських містах, очікується участь 24 європейських збірних.

Як і у випадку з Євро - 2012, в ЗМІ періодично звучить критика з боку європейських інстанцій процесу підготовки України до чемпіонату Євробаскет- 2015, а в Європі відразу ж знайшлися бажаючі провести змагання у себе в країні.

Проте ні критика з боку Європи, ні складна політична ситуація в країні організаторів заходу не лякає. Навпаки, у Федерації баскетболу наполягають: незважаючи ні на що наша країна успішно впорається з проведенням чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловіків 2015 року.

І поки чиновники сперечаються, будівельники продовжують робити свою справу, зокрема, будувати в Києві головну баскетбольну арену країни, унікальний проект якої підготував німецький архітектурний холдинг OW Plan Group . Вона буде побудована в кращих світових традиціях з унікальною ультрасучасної архітектурною формою та функціональної універсальністю.

pic 1376904321

Один з варіантів фасаду арени, на якій проходитимуть матчі Євробаскет- 2015

Організатори стверджують, що арена на 15 тисяч осіб зможе приймати не тільки баскетбольні, а й хокейні матчі, змагання з легкої атлетики та навіть рок -концерти . І все це завдяки розробці унікальної висувною сцени, яка за 8 годин дозволить трансформувати спортивну арену в концертний зал на 12,5 тисяч осіб. На одній сцені одночасно зможуть виступати більше 250 артистів, що дозволить проводити концерти і шоу світового рівня. Приблизний бюджет проекту оцінюється в 110 мільйонів доларів.

pic 1376997395

Один з варіантів фасаду арени, на якій проходитимуть матчі Євробаскет-2015

До речі, незважаючи на те, що до проведення чемпіонату ще як мінімум рік, але вже сьогодні організатори думають про безпеку Євробаскету -2015. У зв'язку з тим, що спортивний захід, як очікується, відвідає не менша кількість гостей, ніж Євро - 2012, охороняти порядок і безпеку вболівальників планують довірити перевіреним фахівцям, які на відмінно склали "іспит з безпеки" на Євро - 2012 . Як стало відомо MIGnews.com.ua, група компаній TopGuard розглядає можливість участі в тендері на забезпечення безпеки на час проведення Євробаскет- 2015 в Україні .

pic 1376997417

Один з варіантів фасаду арени, на якій проходитимуть матчі Євробаскет- 2015

"Досвід і потенціал, яким володіє наша компанія дозволяють нам сподіватися на залучення наших фахівців, - заявили MIGnews.com.ua в прес - службі TopGuard. Ми відповідаємо вимогам проведення міжнародних заходів європейського рівня і докладемо всіх зусиль для того, щоб Євробаскет- 2015 запам'ятався справжнім святом, як спортсменам, так і кожному вболівальнику".

ДОВІДКА. TopGuard єдина приватна охоронна структура в Україні, яка має досвід роботи на заходах міжнародного рівня. У 2012 році компанія відповідала за забезпечення окремих напрямків безпеки Євро - 2012 у приймаючих містах України і блискуче впоралася з цим завданням.

Так йде процес будівництва арени, на якій проходитимуть матчі Євробаскет- 2015

basket 01
basket 02
basket 03
basket 04
Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською