НовиниТопГард охороняли концерт до Дня незалежності України

Телезйомка концерту проходила 21 серпня на території військового госпіталю у Київській фортеці «Косий капонір». Першими глядачами були воїни АТО, волонтери та медики. А для того, щоб все пройшло спокійно, забезпечувати безпеку заходу запросили професійну охорону. Організатори невипадково звернулися саме до фахівців «ТопГард». Наша компанія має багатий багаторічний досвід забезпечення охорони масових заходів та бездоганне резюме виконаних робіт.

Символічно, що заспівати на честь 24-ї річниці країни запросили рівно 24 артиста. Серед них були - Тіна Кароль, Ніна Матвієнко, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Друга Ріка, ВВ, ТНМК, ТІК, Брати Гадюкіни, а також переможці пісенних конкурсів «Голос. Діти» та « Голос країни».

Концерт до Дня незалежності України. Незалежність - це ти! Фото 12.
Концерт до Дня незалежності України. Незалежність - це ти! Фото 1.

У перервах між виступами глядачам пропонували відеоролики про видатних українців, таких як всім відомих героїв, та про простих людей. А ведучий Юрій Горбунов нагадав глядачам, чому Україна - велика країна. Наприклад, вона найбільша в Європі за величиною території. Тут зосереджено більше чверті світового запасу чорнозему. Крім того, ми - лідери серед виробників меду, ячменю та цукрових буряків. Згадали і про легендарну українську «Мрію» - найважчий вантажопідйомний літак, який побив 250 світових рекордів.

Під час запису концерту артисти розповіли, що для них означає незалежність України.

«Особисто для мене це не свято, а розуміння того, що у нас є шанс стати дійсно незалежною країною, яка заслуговує кращого життя, бо тут живе самий вільний народ світу», - розповів лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин.

Його підтримав лідер ТНМК Фагот: «Незалежність - це наш генетичний код, тому ми непереможні і «добро закохає зло». Ось тільки боляче, що ця перемога досягається здоров'ям і життями». У свою чергу, лідер «ВВ» Олег Скрипка підкреслив, що незалежність України перестала бути тільки питанням суверенності держави.

«Незалежність для України - це питання існування взагалі. Питання, яке дуже гостро стоїть. І відповідь, на який для багатьох українців став явним і однозначним - ми повинні бути, ми повинні боротися до кінця », - заявив артист.

А Юрій Горбунов зізнався, що в цей день він святкує не лише день народження країни, але і свій власний. «Думаю, після того, як війна закінчиться, а я вірю, що це станеться скоро, ми будемо святкувати і день закінчення війни, і День Незалежності, і мій день народження», - пожартував актор.

Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 2.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 3.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 4.Охрана ТопГард на концерте ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 5.Охрана ТопГард на концерте ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 6.Охрана ТопГард на концерте ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 7.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 8.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 9.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 10.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 11.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 13.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 14.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 15.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 16.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 17.Концерт ко дню независимости Украины. Незалежність — це ти! Фото 19.
Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською