НовиниОренда авто з водієм - новий тренд поєднання сервісу та безпеки

Оренда легкового автомобіля з водієм від ТопГард - це послуга для тих, хто цінує бездоганний сервіс і особисту безпеку.

Уявіть, ви прилетіли до Києва і Вам треба вирішити масу особистих питань або питань по бізнесу. У вас все розплановано, але як зробити так, щоб не просто всюди встигнути і провести цей час максимально ефективно, з комфортом і без компромісів для особистої безпеки?

ТопГард, ведуча охоронна компанія України пропонує готові рішення сервісу та особистої безпеки - це оренда автомобіля з особистим водієм, або водієм-охоронцем!

Такий сервіс також підкреслить вашу репутацію і статус в очах тих, з ким ви збираєтеся вести ділові переговори або особисті зустрічі.

ТопГард пропонує оптимальне рішення - орендувати автомобіль з водієм з погодинною оплатою.




Зробити замовлення - легко!✅

Для цього потрібно зв'язатися з менеджерами компанії за кілька годин до прильоту, пройти в розділ аренда авто с водителем та безводія і обрати клас, марку, колір авто і колір салону, обговорити додаткові побажання, наприклад, щоб по дорозі в аеропорт водій заїхав, забрав потрібну людину або замовив букет квітів. Також вас чекатимуть приємні моменти з оплатою. Ви можете оплатити все заздалегідь, якщо точно знаєте, куди поїдете і запланований час використання авто з особистим водієм. Але також можна внести невеликий авансовий платіж, а подальшу оплату робити по факту відпрацьованих годин, в залежності від того, скільки ви користувалися автомобілем. Немає ніяких заставних або страхових платежів. Ви оплачуєте тільки надану за фактом послугу.

Переваги, які пропонує ТопГард

1️⃣ Вибір. У компанії ТопГард доступні кілька видів оренди - від стандартної поїздки до послуги водія-охоронця. А час оренди авто з водієм і клас авто клієнт може диференціювати і вибирає, виходячи зі своїх потреб. Наприклад, для трансферу з аеропорту або для подорожі по країні, для клієнта більш зручний мікроавтобус або джип, а для ділової зустрічі йому необхідний лімузин представницького класу або броньоване авто. Крім того, при зміні авто клієнт може обумовити, щоб весь період з ним працював один і той же водій, незалежно від зміни класу або марок авто.

2️⃣ Клас авто. Вибір за вами, тому що компанія може запропонувати, практично, все: від авто представницького і бізнес-класу до позашляховика і мікроавтобуса, від електромобіля до броньованих авто, від машини економ-класу до мікроавтобуса. Слід врахувати, що в автопарку ТопГард кожна машина перебуває в ідеальному технічному та естетичному стані. Всі авто регулярно проходять техогляд і техобслуговування на профільних сертифікованих СТО, а перед подачею обов'язково проходять санацію салону.

3️⃣ Безпека. Ви будете їздити з водіями-професіоналами, які відмінно знають місто і всі транспортні розв'язки. Наші водії професійні, завжди добре виглядають, комунікабельні, ввічливі і уважні до пасажирів.

Водії ТопГард обов'язково проходять тренінги контраварійного водіння і тренінги з надання першої медичної допомоги, мають навички та знання в забезпеченні безпеки і готові допомогти вам при виникненні позаштатної ситуації.

Приємно, що машину будь-якого класу можна орендувати і на пару годин, і на тиждень.

Повірте, користуватися автомобілем з професійним водієм безпечно, зручно і приємно.

А ТопГард це - 20 років досвіду роботи в сфері сервісу охорони. Ми забезпечуємо комплексну безпеку під час візитів в Україну VIP-персон, в числі яких були і президенти країн, і відомі діячі шоу-бізнесу, впливові бізнесмени і топ-менеджмент, делегації компаній зі світовим ім'ям.

Варто подивитися на листи від вдячних клієнтів, і ви побачите, що наші клієнти завжди отримують саме те, чого хочуть!

Настав час переконатися і вам - взяти в оренду авто з особистим водієм від ТопГард - це не тільки легко, але і круто! Насолоджуйтесь життям і міняйте авто хоч кожен день! Ми для цього працюємо!

Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською