НовиниФОНД «Життєлюб» обирає «ТопГард»!

«Кіносад-Життєлюб». Фото-1.
 
«Кіносад-Життєлюб»: людям до 60 вхід заборонено!
 
Повернутися на 30 років назад, подивитися кіно, потанцювати, познайомитися з новими людьми, навчитися чомусь новому. Більшість літніх людей думає, що це неможливо. І дарма. Відомий бізнесмен і меценат Гарик Корогодський створив справжню машину часу в київському Гідропарку.

Корогодський не перший рік займається проблемами людей поважного віку. У суспільстві проблема інтеграції пенсіонерів традиційно замовчується. Але Гарік переконаний: в цьому віці можна вести абсолютно повноцінне життя. І так само весело «тусити», як і в молодості. Просто потрібно створити людям нормальні умови.

Ось він взяв і створив. На базі закинутого Зеленого театру в Гідропарку силами Корогодського і волонтерів з його благодійної організації «Життєлюб» з'явився справжній хаб для людей поважного віку. Основну площу локації займає відкритий кінотеатр - на 275 місць. Працювати він буде в теплу пору року - з ранньої весни до пізньої осені. Головна умова: тут будуть транслюватися виключно добрі, душевні фільми. Як старі, так і нові. Задала традицію культова американська сага «Щоденник пам'яті»: саме цей фільм глядачі подивилися першим в новому кінотеатрі.


«Кіносад-Життєлюб». Фото-2.

Проект задуманий так, що зал для глядачів легко перетворюється на концертний майданчик, де будуть проходити як виступи артистів, так і різноманітні лекції, наприклад, про здоров'я. Крім того, є приміщення для інтелектуальних ігор, тематичних зустрічей, майстер-класів та навіть занять йогою.

Особливу увагу дизайнери приділили оформленню «Кіносада». Воно виконане з любов'ю і турботою про людей, які не в змозі перестрибувати через високі сходинки або долати перешкоди. На вході - пандуси для людей з обмеженими можливостями, а інтер'єр оформлений в стилі сучасного ретро - телефонні будки, газована вода з автоматів і автобус, в якому подають напої.

До речі, Гідропарк був обраний не випадково. По-перше, дуже зручна локація - недалеко від метро, ​​зелене місце з водоймою. По-друге, 30-40 років тому це було улюблене місце відпочинку для цілого покоління киян і столичних гостей. Гарік Корогодський зізнається: йому було важливо відтворити в Гідропарку атмосферу, звичну для покоління його батьків, які з задоволенням проводили тут дозвілля. На думку бізнесмена, відповідні умови допоможуть людям поважного віку подолати всі бар'єри для спілкування, знайомитися з іншими людьми, знайти друзів, а, може, і створити міцні відносини.

Проект обійшовся Гарику Корогодському в 9 млн. 6 мільйонів вклав сам бізнесмен, ще 3 зібрали члени благодійної організації «Життєлюб». Збирали усім світом - як могли. Одна літня пара продавала напої на «Кураж-Базар», щоб якомога швидше зібрати потрібну суму і наблизити відкриття «Кіносада» в Гідропарку. Обслуговування хаба обійдеться бізнесменові приблизно $20 тисяч на місяць.

Планується, що до настання холодів «Кіносад-Жіттєлюб» буде відкритий для відвідування в п'ятницю і вихідні. Але вже з наступного року, він буде доступний шість днів на тиждень. Організатори підрахували, що кожного тижня сюди будуть приходити близько 700-800 людей похилого віку. Вхід для них безкоштовний. Потрібно всього лише показати пенсійне посвідчення. А ось молодим сюди вхід заборонений. Виключно в супроводі своїх літніх родичів.

Забезпечення охорони цього прекрасного і дивного руху довірили нашій компанії. Ми ж в свою чергу зробимо максимум для забезпечення безпеки і комфорту всіх життєлюбів.
Насолоджуйтесь!


«Кіносад-Життєлюб». Фото-3.«Кіносад-Життєлюб». Фото-4.«Кіносад-Життєлюб». Фото-5.
«Кіносад-Життєлюб». Фото-6.«Кіносад-Життєлюб». Фото-7.«Кіносад-Життєлюб». Фото-8.
«Кіносад-Життєлюб». Фото-9.«Кіносад-Життєлюб». Фото-10.«Кіносад-Життєлюб». Фото-11.
«Кіносад-Життєлюб». Фото-12.«Кіносад-Життєлюб». Фото-13.«Кіносад-Життєлюб». Фото-14.
«Кіносад-Життєлюб». Фото-16.«Кіносад-Життєлюб». Фото-17.«Кіносад-Життєлюб». Фото-18.
Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською