Новини«ТопГард» охороняє фінал Ліги Чемпіонів 2018

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УЄФА СВОЇМ ПАРТНЕРОМ в УКРАЇНІ ОБИРАЄ ТопГард.
Для охорони делегацій почесних гостей, футболістів, спонсорів, почесного Кубка, найважливіших локацій фіналу Ліги Чемпіонів 2018 організатори і служба безпеки УЄФА обрали ТопГард (TopGuard Security).


Фінальний матч Ліги чемпіонів, який відбувся в Києві 28 травня - справжнє футбольне свято світового рівня. Головний матч європейського клубного футболу, безсумнівно, був однією з головних спортивних подій у світі. Приємно відзначити, що Київ і Україна з честю впоралися з завданням проведення футбольного форуму світового масштабу.

Сучасний футбол світового рівня вже давно перетворився в потужну і надзвичайно популярну індустрію, яка працює як добре налагоджений механізм. Матчі відвідують мільйони шанувальників футболу, серед уболівальників - представники політичної, фінансової та культурної еліти світу. Великі турніри завжди в полі зору провідних світових ЗМІ. Охорона масових заходів такого рівня і гарантія безпеки для мільйонів уболівальників - це запорука існування самої футбольної індустрії.

Київ, з огляду на терористичні загрози і війну на сході нашої країни, повинен був надати тверді гарантії організаторам турніру, що країна створить всі умови для матчу і численних уболівальників з усього світу.

Рівень вимог до системи безпеки був підвищений до найвищого рівня.

Україна склала цей іспит на відмінно!


Президент УЄФА Александр Чеферін.

Президент УЄФА Олександр Чеферін зазначив, що при організації фіналу Ліги чемпіонів у Києві не було жодної помилки.

Про це він заявив під час зустрічі з мером Києва Віталієм Кличком.

"Хотів би подякувати Києву і меру Віталію Кличку за відмінну організацію фінальних матчів Ліги чемпіонів. Не треба забувати, що це - найбільша спортивна подія світового рівня, яке нелегко організувати. І вчора, і в попередні дні не було жодної помилки", - сказав Чеферін на наступний день після матчу. Він також додав, що якщо місто змогло прийняти таку велику подію, як фінал Ліги Чемпіонів, то зможе організувати будь-яку подію.


Мер Києва Віталій Кличко, кубок фіналу Ліги Чемпіонів 2018 і ТопГард, в якості особистої охорони мера і кубка.

Мер Києва Віталій Кличко висловив думку, що "все відбулося дуже добре". "Так, ми хвилювалися, адже подій подібного рівня в Києві, в Україні до цього не відбувалося. Але ми доклали всіх зусиль, ретельно готувалися, і ми впоралися", - сказав він, подякувавши правоохоронцям за злагоджену і професійну роботу.


Святкова хода барабанщиць на честь фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА 2018

Так, система безпеки повністю впоралася зі своїм завданням. Межі системи безпеки починалися з державних кордонів і проходили через укріплення на передовій в зоні розмежування з ворожими силами на Донбасі. Військові, якщо осмислити ситуацію, разом з міжнародним співтовариством стали найважливішими гарантами прекрасного футбольного видовища. За що їм велике спасибі.

Система безпеки не допустила серйозних порушень правопорядку та гарантувала комфортне перебування численним гостям з усього світу на стадіоні і за його межами. Навіть стійкі песимісти відзначили, що кількість незначних інцидентів не перевищила середньоєвропейський рівень.

Подяки за безпечне свято футболу заслуговують всі причетні до цієї важливої справи. Прикордонники, які з посмішкою першими зустрічали вболівальників і футбольні команди, за дві доби прийняли і оформили більше 30 000 гостей нашої країни. СБУ зуміла локалізувати терористичні загрози. Національна поліція не допустила таких бажаних для когось провокацій. Бійці Національної гвардії, незважаючи на спеку і неймовірну концентрацію емоційних любителів футболу в центрі столиці, гідно і толерантно виконали свою роботу. Приватні охоронні структури гарантували безпеку в своїх зонах відповідальності. Незважаючи на високі вимоги до охорони і безпеки з боку організаторів, Україна повністю виконала всі поставлені завдання.


Охорона кубків фіналу Ліги Чемпіонів 2018 (м. Київ).

Для охорони делегацій почесних гостей, футболістів, спонсорів, почесного Кубка, найважливіших локацій фіналу Ліги Чемпіонів 2018 організатори і служба безпеки УЄФА обрали ТопГард (TopGuard Security).

Успішне проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві показало, що скоординовані дії державних і недержавних структур дають прекрасні результати.


ТопГард охороняє Фінал Ліги Чемпіонів 2018 (м. Київ). Світлина-2.

Такий вибір аж ніяк не випадковий! Українська охоронна компанія ТопГард добре відома як в Україні, так і далеко за її межами: в Європі, Америці та Ізраїлі. ТопГард - це високий професійний рівень підтверджений міжнародними сертифікатами стандарту ISO 9001. Довіра організаторів світових форумів – результат багаторічної успішної охоронної діяльності.

Євро-2012, фінал Євробачення в Україні, Суперкубок УЄФА 2015 року, етапи Формули-1, концерти таких мега зірок як Scorpions, Depeche Mode і Red Hot Chili Peppers - далеко не повний перелік успішної роботи команди ТопГард з охорони масових заходів.

Оцінюючи роботу ТопГард, організатори проведення фінального матчу Ліги чемпіонів відзначили, що українська охоронна компанія ні в чому не поступається своїм західним колегам.

ТопГард в своєму сегменті займає одне з провідних місць.


Фінал Ліги Чемпіонів 2018 (м. Київ).
 

Джерело:
СЕГОДНЯ: Другая страна и футбол без помех (Інша країна та футбол без перешкод)

 
Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською