Новини«ТопГард» — «Компанія року 2018»

Компанія року 2018Згідно з результатами щорічного дослідження "Всеукраїнський галузево-аналітичний центр" вручив охоронному агентству «ТопГард» нагороду «Компанія року 2018». За підсумками діяльності попереднього року консалтингова організація присвоїла підприємству «ТопГард» цей почесний статус за значний вклад в економіку, здобуття права першості та відмінну динаміку розвитку підприємства в галузі "Діяльність приватних охоронних служб".

Право отримання почесного статусу надається лише найкращим компаніям галузі і підтверджується "Асоціацією економічної співпраці та розвитку підприємництва", а також компанією "International Business Community".

Базою дослідження служать відкриті дані державних реєстрів, це дозволяє об’єктивно проаналізувати показники економічної стабільності, рентабельності й т.д., завдяки чому і визначається надійність підприємства та привабливість для співпраці.

Відповідно експертним оцінкам компанія «ТопГард» внесена до реєстрів "Найкращі постачальники товарів та послуг", "Надійні партнери", "Інвестиційно привабливі організації".

Таким чином незалежний консалтинговий центр визнав, що підприємство «ТопГард» є надійним партнером, добросовісним працедавцем та надає якісні послуги.

Вдячні "Всеукраїнському галузево-аналітичному центру" за високу оцінку нашої роботи! Для нашої команди не секрет, що «ТопГард»—один із визнаних лідерів ринку послуг охорони, але все ж таки перемога у згаданій номінації стала приємною несподіванкою. Тим більше враховуючи, що дослідження організовується незалежно від бажання бути присутніми у списку претендентів та стати переможцем. Із року в рік ми не зупиняємося на досягнутому, продовжуємо активно розвиватись та удосконалюватись, постійно розширювати сервіс, аби покращити співпрацю з клієнтами та партнерами.

Сertified ISO 9001:2015Охоронне агентство «ТопГард» працює на ринку послуг охорони вже понад 20 років та представлено у Києві, Львові, Одесі, Харкові та всіх інших обласних центрах України. З 2016 року підприємство сертифіковане відповідно міжнародного стандарту ISO 9001:2015 та кожен рік по результатам міжнародного аудиту підтверджує відповідність стандарту якості.

У компанії великий портфель клієнтів, серед яких — міжнародні компанії Procter & Gamble, Avon, Amway, Metro, Ciklum, торгівельно-розважальний центр Dream Town, бізнес-центри Ренесанс, Кловський, Ігоревський, бутіки Zara, Louis Vuitton, Bershka, Stradivarius, Dior, телеканал 1+1, інформагентство УНІАН, житловий комплекс Park Avenue VIP, Європейський банк реконструкції та розвитку, одна з найбільших у світі медіа-група Publicis Groupe, посольства, міжнародні представництва та багато інших…

Щиро вдячні нашим клієнтам за довіру та тривалу співпрацю!

Нагорода Компанія року 2018 Сертифікат Компанія року 2018
 
Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською