Новини«TopGuard Security» на першому міжнародному форумі «Правове регулювання обігу зброї в Україні: нові виклики та перспективи вирішення»

Сертифікат, Міжнародний форум

«TopGuard Security» на першому міжнародному форумі «Правове регулювання обігу зброї в Україні: нові виклики та перспективи вирішення».

На запрошення збройової спільноти України, компанія «TopGuard Security» взяла участь у першому міжнародному форумі «Правове регулювання обігу зброї в Україні: нові виклики та перспективи вирішення». Цей захід зібрав провідних професіоналів усіх зброярських галузей України — виробників та імпортерів зброї, народних депутатів України, профспілки захисників, представників експертних установ, провідних науковців, спортсменів і спортивних організацій, військовослужбовців та адвокатів для обговорення актуальних питань, пов'язаних з контролем та регулюванням зброї в Україні.

Ми мали честь обговорити проблему обігу зброї для самозахисту. Це питання залишається невирішеним на законодавчому рівні й потребує негайного правового врегулювання. Наша компанія підтримує право кожного громадянина на володіння короткоствольною зброєю для самозахисту, так само, як це право закріплене у всіх цивілізованих країнах світу. Ми вважаємо, що важливо закріпити цю норму в конституції України, щоб гарантувати безпеку та захист прав наших громадян.

Єдуард Гальчук, Міжнародний форум

Тематика напрямків роботи форуму:
1. Основні напрями нормативно-правового регулювання державної політики у сфері обігу зброї в умовах режиму воєнного стану та загострення соціально-політичних конфліктів;
2. Дозвільна система України в умовах режиму воєнного стану: виклики, ризики та загрози;
3. Незареєстрована (трофейна, «знайдена») зброя: обсяги, загрози, нормативно-правові шляхи вирішення проблеми;
4. Нормативно-правове регулювання порядку носіння, застосування і зберігання штатної, нагородної, спортивної, травматичної та мисливської зброї;
5. Законодавчо-нормативне регулювання та забезпечення виробництва зброї та боєприпасів в умовах режиму воєнного часу;
6. Особливості створення та функціонування об’єктів, що пов’язані з обігом зброї в Україні (функціонування зброярських магазинів, стрілецьких тирів, стрільбищ та стрілецьких комплексів);
7. Напрями розвитку правового забезпечення купівлі, продажу і зберігання колекційної вогнепальної зброї;
8. Особливості формування державної інформаційної політики в сфері обігу зброї в Україні в умовах режиму воєнного стану;
9. Шляхи імплементації в національну правову систему міжнародних стандартів та позитивного зарубіжного досвіду правового регулювання сфери обігу зброї.

Участь у цьому форумі стала важливим кроком для нашої компанії, дозволяючи нам поглибити розуміння сучасних викликів та перспектив регулювання обігу зброї в Україні. Ми залишаємося вдячними організаторам та всім учасникам за можливість обмінюватися думками та ідеями у такому важливому питанні.

Компанія «TopGuard Security» залишається відданою своєму завданню забезпечення безпеки та захисту громадян, а також підтримує ініціативи, спрямовані на створення ефективного та справедливого правового середовища в Україні.
Ми віримо, що спільними зусиллями ми зможемо досягти позитивних змін у сфері обігу зброї та забезпечити безпеку нашого суспільства.

Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською