НовиниВідкрився найбільший аквапарк в СНД

Міжнародній охоронній компанії «ТоpGuard» довірили аквапарк у ТРЦ “Dream Town”.

Киянам є чим пишатись — у центрі столиці з’явилась популярна локація європейського рівня. На Оболоні в ТРЦ “Dream Town” в урочистій атмосфері і при участі багатьох відомих персон відкрилось місце, де збуваються мрії дорослих та дітей – один з найбільших критих аквапарків Європи!

DreamtownDreamtownDreamtownDreamtown

Власники комплексу до презентації підійшли як завжди з креативом та гумором, продумавши все до дрібниць — починаючи від зустрічі гостей (а їх зібралось понад 3,5 тисячі), завершуючи прощанням з ними.

DreamtownDreamtownDreamtownDreamtown

Кожен, хто переступив поріг аквапарку, який займає 25 тисяч квадратних метрів, зрозумів: тут здійснюються мрії дітей, для яких споруджена спеціальна дитяча зона з 14 містечок, де є багато атракціонів, хвильові басейни з течіями та лагунами; тут здійснюються мрії і дорослих, які можуть, окрім екстремальних швидкісних водних атракціонів, відпочити в аквабарах, джакузі, банях та затишних кафе-кальянних.

DreamtownDreamtownDreamtownDreamtown

Ді-джеї та ві-джеї розважають відвідувачів не лише протягом дня, але і вночі на дискотеках і не лише “на суші”, але навіть і у воді.

DreamtownDreamtownDreamtownDreamtownDreamtownDreamtown

Окремої уваги заслуговує стиль аквапарку — він схожий на загублений світ, де серед доісторичних тварин та диких рослин розкинув свої володіння острів з бірюзовими лагунами, акваріумами та екзотичними жителями.

DreamtownDreamtown

Між водними гірками розміщені динозаври, мамонти, доісторичні птахи. А в тераріумах живуть справжні крокодили, ігуани, пітони.

Своєрідною родзинкою аквапарку є гірка прямо з даху будівлі, по якій можна спуститись у воду. Саме її нахвалюють любителі екстриму. В аквапарку можна також спуститись на плотах по річці з порогами. Щоправда, самому управляти не приходиться — течія винесе.

DreamtownDreamtown

Ідея такого концепту у власників аквапарку виникла після багатьох поїздок по екзотичним країнам, а допоміг її втілити молодий український дизайнер Кирил Фадієв.

DreamtownDreamtown

Європейський підхід власників до цього комплексу помітний у всьому: атракціони від світових виробників, потужні системи кондиціювання.

Безпрецедентна система відеоспостереження — всі діти і дорослі завжди можуть себе почувати комфортно та в абсолютній безпеці. Безпеку на воді забезпечують спеціально навчені рятівники, а за комфортне перебування відповідає міжнародна охоронна компанія «ТоpGuard», яка позитивно зарекомендувала себе в Україні та за кордоном.

DreamtownDreamtown

Вже наразі очевидно — “загублений світ” аквапарку стане найбільш популярним та улюбленим місцем дітей та їх батьків.

Загалом всю цю чарівність описати неможливо — його потрібно побачити на власні очі. «ТоpGuard» привідчиняє двері у дивний світ розваг, пропонуючи своїм читачам фотозвіт з відкриття аквапарку в ТРЦ “Dream Town”.

DreamtownDreamtown

P.S. Адреса ТРЦ “Dream Town”: м. Київ, пр-т Оболонський, 21-Б, між станціями метро “Мінська” та “Героїв Дніпра”.

Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською