НовиниОдин з етапів підготовки охоронців "ТопГард" у високогір'ї Карпат

Тренування охоронців СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО) у високогір'ї Карпат.

Щороку в програму підготовки охоронців СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО) входить професійний тренувальний кемп у високогір'ї Карпат. У гірському масиві «Боржава» гори Гимба(1497м) і Магура.

Тренувальний збір триває два тижні. Основна програма включає тестування фізичної підготовки охоронця і спрямована на підвищення витривалості, боєздатності та функціонального рівня.

Методика і безпосереднє проведення зборів організовано фахівцем зі спецпідготовки СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО), тренером збірної України з боїв без правил (ММА) Олександром Дудочкіним.

Тренування охоронців СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО) у високогір'ї Карпат 2016. Фото-3.

Особливістю методики зборів є об'єднаний склад групи підготовки: охоронців з професійними спортсменами з бойового самбо і ММА команди СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО). Такі титуловані бійці збірної України, як Ельнур Велієв (контрактний боєць професійної ліги MMA PRO UKRAINE, 2-х кратний призер чемпіонату світу з ММА, інтернаціональний чемпіон WMMAFC, майстер спорту міжнародного класу з ММА, майстер спорту України з бойового самбо) та Дмитро Шаповал (контрактний боєць професійної ліги MMA PRO UKRAINE, чемпіон Європи з бойового Джиу-Джитсу, 2-х кратний чемпіон Європи з бойового самбо, чемпіон України і кубка України з бойового самбо) задавали тон і швидкість стрес-тестів і тренувань для всієї групи.

Тренування в Карпатах - 2016. Вид на озеро.

14-ть днів кемпу, по 3-ри тренування в день. Кожен день підйом в 6:30 ранку, крос 7 км в гірському лісі, включаючи тренувальні вправи з партнером, а в кінці траси бонус - термотреннінг в льодяній воді водоспаду «Шипіт». Сніданок/сон і в 11:30 на группу чекало друге тренування: функціональний кроссфітт і аква-тест в гірській річці. Обід/сон.

О 17:00 вечірнє тренування по об'єднаній ударній техніці і боротьбі. Вечеря. Відпочинок і відновлювальні процедури: баня, карпатський чан на відкритому вогні, масаж.

Жорсткий режим, спортивне харчування, унікальна методика тренувань у поєднанні з вісокогір'ям дають прекрасні результати. За спостереженням тренерів - імпульс зростання посля двотижневого кемпу дорівнює роук звичайних тренування у спортзалі!

Від того, в якій функціональної і спортивній формі знаходиться охоронець залежать, як життя охоронюваних осіб, так і життя самого охоронця.

Сьогодні, в функціональній підготовці охоронців СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО) ми впевнені.



Подготовка телохранителей СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО). Утренняя пробежка.Подготовка телохранителей СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО). Утренняя пробежка. Фото-2.Бег с утяжелением.
Бег с утяжелением. Фото-2.Утренняя пробежка по горной тропе.Тренировка в Карпатах - 2016.
Встретили в Карпатах настоящего, живого ведмедя ;)Спортивная борьба. Тренировка телохранителей в Карпатах - 2016.Снукер и планка. Тренировка телохранителей в Карпатах - 2016.
Снукер. работа с тяжелым весом. Тренировка телохранителей в Карпатах - 2016.Снукер. работа с тяжелым весом. Фото-2 (тренировка телохранителей в Карпатах - 2016).Горная река в Карпатах.
Собака на реке.Отработка ударов (тренировка телохранителей в Карпатах - 2016).Отработка ударов. Фото-2 (тренировка телохранителей в Карпатах - 2016).
Отработка ударов. Фото-3 (тренировка телохранителей в Карпатах - 2016).Отработка ударов. Фото-4 (тренировка телохранителей в Карпатах - 2016).Скручивания (тренировка телохранителей в Карпатах - 2016).
Горная река в Карпатах. Фото-2.Душ под водопадом Шипот.Душ под водопадом Шипот. Фото-2.
Душ под водопадом Шипот. Фото-4.Тренировка телохранителей СУПЕРГРУППА RHCP НАЗВАЛА ТЕЛОХРАНИТЕЛЕЙ ТОПГАРД ОДНИМИ ИЗ ЛУЧШИХ (ФОТО) в высокогорье Карпат 2016. Фото-2.
Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Ми соціальні
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською