НовиниDepeche Mode в захваті від України!

Depeche Mode в Києві! (2017).
 
19 липня легендарні Depeche Mode, в рамках Global Spirit Tour виступили з концертом на НСК «Олімпійський».
 
Україна в розкладі Global Spirit Tour! Безумовно, для українських меломанів це найочікуваніша подія року.

Довгоочікуваний концерт пройшов відмінно: більше 100 тисяч глядачів на НСК «Олімпійський», маса позитивних емоцій та якісної музики.

Легенди зарядили Київ на весь рік. Багато фанатів, а також рокери приїхали в цей день до столиці, щоб зарядитися емоціями і своїми очима побачити і послухати кумирів, за якими так скучили. Це був один з наймасштабніших концертів легендарного британського гурту в східній Європі за останні 5 років.

Концерт такого рівня, на величезному стадіоні, де зібралися понад 100 тисяч глядачів - справжній виклик для будь-якої охоронної фірми. Адже, крім того, що в одному місці збирається так багато людей, вони схильні до енергетики улюбленої групи. А там, де зашкалюють емоції, трапляється різне.

На концерт прийшли тисячі людей, крім справжніх фанів групи, були багато політиків, ведучих телеканалів, і інші відомі українці і при цьому, всі без винятку, відзначили цю подію кращою з кращих.

Охорону громадського порядку концерту на підступах до стадіону забезпечували сили Національної поліції.

Безпеку заходу, сцени і безпосередньо музичної групи традиційно довірили фахівцям охоронної компанії TopGuard Security.

Як завжди, професійні, непомітні, але готові блискавично зреагувати на будь-яку позаштатну ситуацію, наші співробітники зробили все, щоб у глядачів не було приводів відволікатися від чудового видовища.

Тепер можна відкрити деякі таємниці. Звичайно, були переживання і побоювання, адже в воюючій країні щодня схильній до терористичних загроз, провести такий масштабний захід завжди велика відповідальність і безпрецедентна робота.

Головне - це результат. Концерт пройшов без ексцесів і несподіванок. Всі залишилися задоволені: музиканти - гарячим прийомом, глядачі - добре організованим і безпечним концертом. А ТопГард, з гордістю запише в актив ще один успішно проведений масовий захід!

Культовий британський колектив Depeche Mode довірився нашому професіоналізму і зазначив, що не очікував такої злагодженої роботи, коли їхав в Україну, а їм було з чим порівнювати - адже це був 29-й концерт в рамках туру.


Depeche Mode в Києві! (2017). Фото-1.Depeche Mode в Києві! (2017). Фото з концерту.Depeche Mode в Києві! (2017). Фото з концерту.
Depeche Mode в Києві! (2017). Фото з концерту.Depeche Mode в Києві! (2017). Фото з концерту.Охрана ТопГард перед початком концерту Depeche Mode в Києві! (2017).
Охорона периметра на концерті Depeche Mode в Києві! (2017).Охорона периметра на концерті Depeche Mode в Києві! (2017).Охорона сцени на концерті Depeche Mode в Києві! (2017).
Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською