НовиниБійці «ТопГард» досягли Олімпу

Вітаємо спортсменів «ТопГард» з перемогою на II Міжнародній олімпіаді бойових мистецтв “Олімп бойових мистецтв”!

Cпортсмены ТопГард

12 березня у Києві відбулась грандіозна спортивна подія — II Міжнародна олімпіада бойових мистецтв “Олімп бойових мистецтв”, організаторами якої виступили Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України, Національний Олімпійський комітет України та Міжнародний союз бойових мистецтв.

Одночасно на семи татамі змагались сумоїсти, каратисти, самбісти і представники інших бойових мистецтв з таких дисциплін як: кунгфу саньда, хортинг, кіокушин карате, комбат дзю-дзюцу, бойове самбо та боротьба кураш.

Для участі у змаганнях приїхали приблизно 600 спортсменів з 35 країн — України, Росії, Арменії, Грузії, Казахстану, Польщі, Словаччини, Чехії, Німеччини, Франції, Голландії, Великобританії, Португалії, Австрії, Ірану, Японії, Китаю, США, Бразилії, Мексики, Хорватії, Італії та ін. За поєдинками уважно спостерігали президенти кількох федерацій. Лише 18 пар потрапили до фіналу, і лише одна команда — вихованці «ТопГард» — у важкому протистоянні завоювали право називатись чемпіонами України!

Cпортсмени ТопГард

Нашу країну на Олімпіаді разом з іншими бійцями по кунгфу саньда представляли спортсмени клубу «ТопГард», які і завоювали титул чемпіонів.

А саме: Антон Павлиш зайняв 1 місце у ваговій категорії до 80 кг

Cпортсмени ТопГард

Богдан Вотяков — 3 місце (вагова категорія до 75 кг)

Cпортсмени ТопГард

Руслан Іванченко виграв нокаутом.

На жаль, через отриману травму Руслан був вимушений припинити подальшу участь у змаганнях. Але і ця неприємність не завадила йому зайняти почесне 4 місце у ваговій категорії до 75 кг.

Cпортсмены ТопГард

Однак без старань та професіоналізму головного тренеру центра підготовки тілоохоронців «ТопГард» Кіневича Миколая Юрійовича не було б і перемоги.

Cпортсмени ТопГард

Саме його вихованці в черговий раз продемонстрували майстерність роботи свого тренера та принесли нашій компанії блискучі перемоги, чим надихнули весь колектив «ТопГард» на самовдосконалення, професіональний ріст та розвиток.

Cпортсмени ТопГард
Cпортсмени ТопГард

Так тримати! Ви — наша гордість!

Щоправда, потрібно визнати — всі учасники показали високий клас майстерності. Насправді, і склад суддів також — змагання оцінювали справедливо. Окрім класичних кіокушин карате та бойового самбо було цікаво спостерігати за екзотичними для українського глядача видами боротьби кураш та хортинг.

Але найбільш видовищними для глядачів були поєдинки з бойового самбо, яке серед заявлених на турнірі бойових мистецтв є найбільш жорстким по правилам та прийомам. Тому значний час лікарі витратили на бійців якраз цього єдиноборства. Але переживати не варто — загалом щодо здоров’я спортсменів обійшлось без неприємних випадків.

Що ж, ще раз вітаємо спортсменів «ТопГард» з перемогою, вдячні організаторам за відмінно проведену Олімпіаду, і з нетерпінням (та, звичайно, активно готуючись) чекаємо вже III Міжнародну олімпіаду бойових мистецтв, яке пройде вже в 2012 році.

Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською