НовиниTopGuard на SMART BUILDING FORUM / KYIV - Форум Розумного міста та технологічного оновлення України!

 

TopGuard на SMART BUILDING FORUM

Ми мали честь бути запрошеними на Smart Building Forum Kyiv, де обговорювалися тенденції використання Smart технологій для забезпечення безпеки громади у місцях загального користування. Це включає магазини, торгово-розважальні центри, масові заходи, навчальні заклади та інші місця.

Головний висновок полягає в тому, що використання Smart технологій та обладнання може значно поліпшити безпеку, але ключовим аспектом є забезпечення ефективного реагування, припинення та запобігання правопорушенням. Це вимагає професійної охорони та якісної взаємодії з правоохоронними органами.

Для всіх учасників форуму стало очевидно, що навіть найсучасніші відеосистеми та інші технічні засоби не можуть самостійно зупинити правопорушення. Тому для створення безпечного простору потрібні дві взаємодоповнюючі компоненти: потенціал сучасних технічних рішень та кваліфікований безпековий персонал, який забезпечує ефективне припинення правопорушень.

Міжнародний Форум Smart Building вже відбувається в сьомий раз, де обговорюються широкий спектр питань, які стосуються не лише впровадження та розвитку технологій у містах, але й технологічного оновлення інфраструктури України. Це включає в себе питання ефективного використання ресурсів, створення інтелектуальних систем управління, розвитку енергоефективності, підвищення безпеки, а також інші аспекти, спрямовані на покращення життя громадян та розвиток країни в цілому.

Форум представляє єдиний майданчик в Україні з тематики Smart City, об'єднуючи стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди і компанії ринку розумних технологій.

Це вже сьомий Форум, який проходить в Україні та збирає всіх бажаючих: від споживачів до технічних директорів крупних компаній, від забудовників до представників ОСББ та кінцевих користувачів, від розробників і учасників ринку до представників муніципалітетів.

На форумі передбачено виставкову зону для всіх гостей та вхід на ділову програму для всіх некомерційних організацій.

НАПРЯМИ ФОРУМУ

Розумне місто

Розумне місто

Smart технології – це не щось зі світу фантастики! Маса реалізованих проєктів, чинних розробок і стартапів по всьому світу доводять це щодня. Наша спільна мета - впровадження таких проєктів в Україні.

Будівництво та відновлення

Будівництво та відновлення

Війна принесла до нашої території багато руйнувань, міграцію населення і вже зараз ми маємо розробляти план Маршала щодо відновлення інфраструктурних об'єктів, будинків та будівництва нового житла.

Урбанізм та екологія

Урбанізм та екологія

Один з найважливіших факторів розвитку міст. Наразі багато територій потребують втручання і чітких дій у містобудуванні та екології і певних змін у підходах.

Енергоефективність

Енергоефективність

Відключення електроенергії у містах протягом останнього року чітко показали наскільки важливими є проєкти з енергозбереження та енергонезалежності, опалення та зеленої енергетики.

Розумний будинок

Розумний будинок

Кожному з нас хочеться жити в сучасному і технологічному будинку, де процеси будуть автоматизовані, а єдиний сервіс даватиме можливість стежити за всім, що пов’язане з нашим житлом.

Інтернет речей

Інтернет речей

Безліч пристроїв, об’єднаних в єдине ціле через глобальну мережу, обмінюються даними між собою і серверами і створюють цифрову картину світу без діяльності людини. Це майбутнє, яке вже поруч.

Автоматизація

Автоматизація

Автоматизована система дозволяє організувати централізоване управління, контроль і діагностику всіх інженерних систем за рахунок використання IT-технологій і інтеграції їх в єдину інфраструктуру.

Безпека

Безпека

Новітні технології надають можливість створення сучасної інтелектуальної системи охорони та безпеки, а актуальність впровадження проєктів безпеки після початку війни має стояти зараз на першому місці.

Audio/Video технології

Audio/Video технології

За допомогою Центрального управління можна підключати сотні гаджетів та обладнання, відстежувати їх стан і управляти сучасним обладнанням, яке встановлює надійний зв’язок між пристроями.

Разом із Smart Building ми прагнемо забезпечити повний спектр послуг з безпеки та охорони, використовуючи найновітніші технології та професійний підхід. Наша команда готова забезпечити захист для різноманітних об'єктів, починаючи від комерційних підприємств до приватних будинків, забезпечуючи найвищий стандарт безпеки та спокою для наших клієнтів. Наш пріоритет - ваша безпека, і ми завжди готові надати найкращі рішення для вашого спокою та безпеки.

Відповіді на запитання, що часто ставляться:
Чому компанія TopGuard - №1 у своїй сфері?🤔
Наша фірма має 20-річний досвід та єдина недержавна структура в Україні, професіоналам якої довіряють забезпечення безпеки перших осіб світової політики. ✅
Які послуги надаєте? ✅
Перелік послуг компанії з охорони:
    • Фізична охорона обектів будь якої складності.
    • Охорона масових заходів, івентів, бізнес- конференцій, концертів.
    • Броньовані авто та персональна охорона.
    • Охорона та супровід цінних вантажів.
    • Розробка,монтаж та обслуговування систем контролю доступу, сигналізацій та відеоспостереження.
    • Оренда авто з водіем або без.
    • Тренінги першої домедичноі допомоги.
    • Тренінги самозахисту зі зброєю.
    • Захист приватності. Виявлення та знешкодження засобів стеження та прослуховування.
    • Групи швидкого реагування.
    • Безпековий супровід фінансових угод.
    • Юридичний супровід. Адвокати.
    • Підбір, перевірка, навчання професійного персоналу першого кола безпеки.( охоронці, водіі, менеджери, секретарі, няні, повара, клінінг…)
А також: технічні послуги, юридичні послуги, оренда автомобілів з водієм.✅
Як отримати консультацію? ✅
Отримати консультацію від фахівців можливо через:
  • онлайн-чат
  • форму зворотнього зв'язку на сайті
  • e-mail - [email protected]
  • за телефонами: (050) 376-09-02, (044) 344-68-34✅
Якою мовою ви б хотіли читати
все-все на сайті TopGuard?
Українською
Російською